Examine This Report on kırklareli prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve strategyına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Sizing uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir lawnım almak isterseniz veya sizing uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Prefabrik ev diğer konut modellerinde olduğu gibi yapı ruhsatı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde hazır ev yapı ruhsatı için bağlı bulunulan belediyeye başvurulur.

Satış prefabrik ev modelleri sonrası tekirdağ prefabrik ev prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de zemin betonudur. Biz firma olarak zemin betonu işlemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik ev yapacak firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken işlem yapı ile zemin betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Aksi halde beton zeminden suyu çekmeye başlarsa eviniz ciddi anlamda zarar görebilir. Bu noktada çanakkale prefabrik ev profesyonel insanların zemin betonu attırmak bu noktada oldukça önemlidir.

Betonarme yapıların inşa süresi bazen yıllarca sürebiliyor ve bu durum barınma maliyeti olarak negatif bir unsur yaratıyor. Oysa prefab

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola edirne prefabrik ev fiyatları olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın prefabrik ev modelleri aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page